Лионел Меси: Барселона е всичко за мен


Лионел Меси: Барселона е всичко за мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1741 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси изглежда, че е променил решението си от лятото, когато желаеше да напусне клуба. Аржентинецът даде ексклузивно интервю за испанската телевизия La Sexta, в което говори обширно по най-различни теми.

Още в самото начало на своето гостуване Меси подписа фланелка за интервюиращия го испански журналист Йорди Еволе, който веднага го попита какво значи за него този екип: "Тази фланелка (на Барселона) е всичко за мен, моята любов към клуба, градът, моите деца са родени тук."

"Как се чувствам в момента? Добре съм и епизодът от лятото остава в миналото. Клубът преминава през тежки времена, но съм много ентусиазиран, но клубът е в лоша форма", заяви Меси, с което намекна, че не мисли да напуска отбора.

Меси обяви, че не съжалява за това, че е съобщил на Барса за желанието му да напусне чрез факс, защото това е бил начинът, по който е искал да изрази емоциите си. Аржентинецът признава, че не му е било никак лесно да съобщи, че иска да напусне клуба, но е почувствал, че се нуждае от промяна.

В последните месеци аржентинецът е усилено свързван с трансфер в Манчестър Сити, където мениджър е бившият му наставник Хосеп Гуардиола, с когото пожънаха най-големи успехи на "Камп Ноу". Интерес към Меси проявява и френският шампион Пари Сен Жермен, където пък се подвизава бившият съотборник на аржентинеца и негов много добър приятел Неймар.

10 ОТ РЕКОРДИТЕ НА МЕСИ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ПОДОБРЕНИ


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички