Меси призна кой е един от най-красивите му рекорди, Ето'о има роля


Меси призна кой е един от най-красивите му рекорди, Ето'о има роля
Снимка: Getty Images/Guliver

3482 0

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси е подобрявал какви ли не рекорди през своята пребогата кариера. Аржентинецът обаче разкрива кой е един от любимите му, като допълни, че не го търси, а си идва естествено. Освен това, влияние за него е оказал бившият играч на каталунците Самуел Ето'о.

"Винаги ще помня деня, в който Ето'о ми каза, че когато започна да вкарвам голове, няма да спра. И един ден капакът се отвори, влезе един и оттам започна всичко. Не се концетрирам толкова върху това да вкарвам, колкото върху самия мач. Да бъда голмайстор в тази лига, с всичкото това, което испанското първенство значи, е специално за мен. Един от най-красивите рекорди, които имам" - заяви Меси.

Аржентинецът подобри и друг компонент от своята игра в последните години. Става дума за пряк свободните удари, като в момента е един от най-добрите изпълнители. Вижте как е успял да го постигне и каква е тайната му - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички