Барселона няма да купуват нови играчи през януари


Барселона няма да купуват нови играчи през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

1968 0

Барселона нямат намерението да купуват нови играчи през януари. Причината е, че отборът инвестира сериозно в покупки през лятото, след като в отбора дойдоха Антоан Гризман и Френки Де Йонг. Клубът е доволен от това, с което разполага в момента и ще се опита да се бори за трофеи през следващия сезон.

Въпреки това от Барса смятат да се разделят с някои от своите играчи, но с не повече от 1-2-ма души. Карлес Аленя почти сигурно ще напусне отбора, като се очаква той да премине в Реал Бетис под наем. Жан-Клер Тодибо е друг от хората, които вероятно ще напуснат отбора, като „каталунците“ са склонни да го пуснат в друг тим под наем. Барселона може да привлече нов десен бек през следващия сезон, като това зависи от представянето на Нелсон Семедо и Серхи Роберто на тази позиция. Със сигурност една от позициите, където отборът ще иска да се подсили през следващата година е центъра на полузащитата, тъй като Иван Ракитич и Артуро Видал обмислят да напуснат клуба след края на сезона.

Все още не е ясно и кой ще прави избора за новите играчи в отбора, след като Ернесто Валверде е твърде вероятно да си тръгне след края на настоящия сезон. Няколко кандидати вече се спрягат за негови заместници, като най-споменаваното име е това на Роналд Куман. А ето кой играч на Наполи е спряган за трансфер на "Камп Ноу".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички