Манчестър Юнайтед и Барселона се оглеждат за испански национал


Манчестър Юнайтед и Барселона се оглеждат за испански национал
Снимка: Gulliver/GettyImages

3336 0

Испанският футболист на Динамо Загреб Дани Олмо е трансферна цел на Манчестър Юнайтед и Барселона. Това стана ясно, след като самият играч е заявил, че иска да напусне Хърватия и да премине в по-голям отбор в близко бъдеще. Атлетико Мадрид също се интересува от 21-годишният офанзивен футболист, като „дюшекчиите“ дори са готови да осъществят сделка през януари.

„Миналото лято беше идеалният момент да направя следващата крачка в моята кариера. В крайна сметка това не се случи, но бях също толкова щастлив, тъй като играх в Шампионската лига, а точно това беше нещото, което желаех. Мисля, че периодът ми в Хърватия приключи и искам да направя следващата крачка в моето развитие“ каза Дани Олмо.

Испанецът направи дебюта си за националния отбор на своята родина през ноември месец, след като взе участие и дори вкара едно от попаденията в разгромната победа със 7:0 срещу Малта. Олмо блесна и в Шампионската лига, като се отчете с 3 гола и 3 асистенции в 5 мача за Динамо Загреб, като вкара срещу Шахтьор Донецк и Манчестър Сити в груповата фаза на турнира. А ето и най-красивият гол, който вкара Олмо в Шампионската лига през този сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички