Меноти: За историята на Барселона Меси е по-важен от Бартомеу


Меноти: За историята на Барселона Меси е по-важен от Бартомеу
Снимка: Getty Images/Guliver

1305 0

Бившият селекционер на Аржентина Сесар Луис Меноти коментира упорития слух, че капитанът на Барселона Лионел Меси ще напусне клуба догодина. Меноти заяви, че звездата е по-важен за своя клуб от неговия президент - Хосеп Мария Бартомеу. Вчера се появи твърдение, че нападателят иска да остане на "Камп ноу", но е недоволен от Бартомеу.

"Меси все още е в пика на кариерата си. За историята на Барселона той е по-важен от президента Хосеп Мария Бартомеу. Не вярвам, че те няма да решат проблема. Лео не мисли за договора, когато излиза да играе. Не мисля, че проблемът е в парите", заяви Меноти, цитиран от TyC Sports.

"Очевидно е, че Енрике Сетиен още не се е запознал с отбора. Но определено ще видим предишния Меси. Да, той вече не е на 18 години, но не е и на 50. Все още има много време", допълни той.

"Смешно е да слушам, че Лео не носи ползи на националния отбор. Ако не беше той, ние дори нямаше да играем на предишното Световно първенство", каза още аржентинецът. А какво може да задържи Меси в Барселона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички