Мемфис Депай: Дали съжалявам, че подписах с Барселона? Как можете да ме питате това?


Мемфис Депай: Дали съжалявам, че подписах с Барселона? Как можете да ме питате това?
Снимка: Getty Images

3213 0

Мемфис Депай си присъедини към Барселона през това лято, но много от феновете на тима се запитаха дали не съжалява за решението си, след като Лионел Меси пое в посока Париж.

Нидерландецът даде интервю пред "ESPN" преди лагера на националния отбор на "лалетата", в което даде отговор на този въпрос:

"Дали съжалявам, че подписах за Барса? Как можете да ме питате това? Това е Барса! Знам величието на клуба и означава много за един играч да отиде в такъв отбор, затова никога няма да съжалявам", лаконичен бе той.

27-годишният нападател осъзнава, че клубът преминава през много труден етап, но призова запалянковците да не изпадат в паника:

"Виждаме ситуацията. Всички изпадат в паника, защото хората не са свикнали с това в Барса. Те са свикнали да печелят и да го правят със страхотна игра. Нещата ще се променят, сигурен съм, затова не се притеснявам", каза Мемфис Депай.

Междувременно босът на Реал Мадрид Флорентино Перес съобщи много лоша новина за всички фенове на Барселона - ето каква е тя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички