Флорентино Перес разкри датата, на която Килиан Мбапе ще пристигне в Реал Мадрид


Флорентино Перес разкри датата, на която Килиан Мбапе ще пристигне в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

1800 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде много интересно интервю пред "El Debate", в което говори за силата на клуба в социалните мрежи, ремонта на стадион "Сантяго Бернабеу" и евентуалния трансфер на Килиан Мбапе:

"Имаме повече от 300 милиона последователи в социалните мрежи. Реал Мадрид има повече фенове от почти всички отбори в НБА. Изпреварват ни единствено ЛА Лейкърс и Чикаго Булс", заяви той.

"Новият стадион е като нов дом. Той ще бъде сборен пункт на цял Мадрид. Няма друг толкова голям стадион в града, освен това е в центъра на голям град като нашия. Той ще ни помогне да увеличим приходите си. Вероятно ще ни отнеме около три години да се завърнем към числата, до които достигахме преди пандемията", поясни босът на Кралския клуб.

"През януари ще има новини около трансфера на Мбапе в Реал Мадрид. Надяваме се на 1 януари всичко да бъде готово", бяха думите, с които Перес завърши интервюто си пред мадридското издание.

Самият Килиан Мбапе пък разкри, че е обмислял да напусне националния отбор на Франция, с който стана световен шампион през 2018 г. - ето го изказването му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички