Мечтата се отдалечава: Меси не мисли за завръщане в Барселона, дори не е получил оферта


Мечтата се отдалечава: Меси не мисли за завръщане в Барселона, дори не е получил оферта
Снимка: GettyImages

5474 0

След като Пари Сен Жермен спечели шампионската титла в Лига 1, Лео Меси планира да вземе решение за бъдещето си през следващите няколко дни. Както вече беше обявено от баща му Хорхе Меси в изявление, аржентинският футболист ще реши бъдещето си, след като всичко приключи.

Меси и Барселона отново няма да съберат пътищата си?

Към умопомрачителната съществуваща оферта на Ал Хилал от Саудитска Арабия, в последните дни се появиха и други опции за Меси. Според каталунското издание Sport  Барселона в момента не е опция за играча, тъй като те не са изпратили никаква официална оферта.

Все още зависи от Ла Лига и плана за осъществимост на сделката, както и от продажби на играчи, съкращения на заплати, уволнения от телевизията Барса и т.н. По този начин ще може да се започне регистрацията на играчи, които все още не са регистрирани в Ла Лига.

Не става дума за това дали Лео Меси иска, или не иска да чака отбора на "блаугранас". Аржентинецът не може да бъде сигурен, че Барса ще може да направи оферта както сега, така и на 31 август. Това зависи от много обстоятелства и в момента изглежда няма гаранция, че оферта от каталунците предстои. Само преди няколко седмици излезе информация, че от Барселона са подготвили специален финансов отчет, който да покаже "за" или "против" завръщането на Меси. А резултатите изненадали дори ръководството на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички