Лео Меси и ПСЖ бяха "шампионски" посрещнати от... 3-ма фенове след триумфа в Лига 1 (ВИДЕО)


Лео Меси и ПСЖ бяха "шампионски" посрещнати от... 3-ма фенове след триумфа в Лига 1 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1947 0

ПСЖ отказа Ланс в битката за титлата в Лига 1 кръг преди края на надпреварата. Парижани завършиха с равенство 1:1 визитата си на Страсбург, което обаче бе напълно достатъчно за нов триумф в елита на Франция за "принцовете".

"Шампионско" посрещане

Футболистите на Кристоф Галтие, начело със суперзвездите Лео Меси и Килиан Мбапе, обаче бяха изненадани от видяното на летището при завръщането си в Париж.

Късно вечерта на слизане от самолета ги чакаха едва трима привърженици, решени да поздравят своите любимци за титлата. Вместо празненства по улиците на града на любовта, играчите раздадоха няколко автографи и тихомълком се насочиха към изхода.

Video edited on Kapwing

Как се стигна до това?

Като основна причина за срамния брой фенове, решили да приветстват шампионите на Франция, може да бъдат счетени поредицата скандали между тях, ръководството и играчите на тима.

Напрежението между двете страни взе връх след поредния крах на отбора в Шампионска лига при отпадането в 1/8 финалите на турнира от Байерн Мюнхен. Малко по-късно пък самият Меси си навлече допълнително гнева на запалянковците с несъгласуваната си визита в Саудитска Арабия, което предизвика по-крайните фенове да поискат напускането му.

А защо Неймар пропусна празненствата за титлата на парижани? Причината е безумна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички