"Всички го обичаме, но"... Шави каза от кого зависи завръщането на Лео Меси в Барселона


"Всички го обичаме, но"... Шави каза от кого зависи завръщането на Лео Меси в Барселона
Снимка: GettyImages

3287 0

Треньорът на Барселона - Шави, изрази надежди, че Лео Меси ще направи мечтания завършен на легендарната си кариера - в любимия си клуб, на любимия стадион.

Шампионски успех с горчив привкус

Това се случи при победата на каталунците над Майорка с 3:0 в неделя в последния си двубой на "Камп Ноу" в познатия му вид. На стадиона за последен път с екипа на "блаугранас" излязоха и две от знаменитите имена на тима - Серхио Бускетс и Жордди Алба, които напускат в края на сезона.

И двамата бяха вдигнати на ръце от своите съотборници пред претъпканите трибуни на съоръжението, а на Шави му се прииска да види оттеглянето на аржентинеца от футбола по същия начин. Въпреки това обаче, той сподели, че не всичко зависи от него и клуба.

Кой има думата за голямото завръщане?

"Меси също заслужава подобно изпращане. Мисля, че всички сме съгласни с това, нека видим. Всички обичаме Меси, но това не означава, че ще дойде. Той е най-добрият в историята, но до голяма степен зависи от това какво той иска да прави", коментира специалистът, цитиран от "Barca Universal".

В Испания обаче са значително по-уверени в завръщането на аржентинеца. Местните медии стигат дори още по-далеч с твърденията си, че той ще доведе със себе си и двама свои сънародници на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички