Мбапе посочи двама легендарни играчи на Реал Мадрид за своите герои


Мбапе посочи двама легендарни играчи на Реал Мадрид за своите герои
Снимка: Guliver/GettyImages

1778 0

Килиан Мбапе посочи двама легендарни играчи на Реал Мадрид  за двамата най-големи героя във футбола за него. Това са Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо. Подобни изказвания само засилват спекулациите за трансфер на френския нацонал на "Сантяго Бернабеу".

"Първо бе Зидан за всичко, което постигна с националния отбор и след това е Роналдо. Той спечели толкова много и продължава да е победител след всички успехи. И двамата оставиха диря в историята на футбола и аз искам да напиша също своя глава в книгите за играта", заяви Мбапе пред Daily Mirror.

Както е известно, Лига 1 вече бе прекратена, но за ПСЖ остават срещи в Шампионска лига, които ще се играят пред празни трибуни. "Феновете са много важна част от играта. Без тях е много странно за играчите. Това са безпрецедентни времена, но на първо място трябва да е сигурността. Винаги поставям ПСЖ и националния отбор като най-важния приоритет, а ако успея да спечеля нещо в индивидуален план, то е страхотно". А какви са плановете на Реал Мадрид за Мбапе - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички