"Мбапе" мания: Реал Мадрид спира строежа на "Сантяго Бернабеу" заради французина?


"Мбапе" мания: Реал Мадрид спира строежа на "Сантяго Бернабеу" заради французина?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4998 0

Ръководството на Реал Мадрид е изправено пред решението да спре реконструкцията на своя дом "Сантяго Бернабеу". Причина за това е дългоочакваният трансфер на Килиан Мбапе.

"Defensa Central" съобщава, че президентът на клуба Флорентино Перес вече е планирал всичко по пристигането на французина. Евентуално такова това лято изглежда все по-възможно.

Преговорите

"Кралския клуб" е уверен, че ще съумее да се сдобие с правата му още тази година, вместо следващата, когато договорът му изтече, както се твърдеше първоначално. За целта ще трябва да се раздели със сума, но далеч по-малка от пазарната му стойност. Причина за това е, че "принцовете" са останали бесни на 24-годишния таран.

"Мбапе" мания

Същевременно испанският колос вече планира да паузира строежа на съоръжението, за да представи световния шампион от 2018 г. пред феновете. Компанията, отговаряща за наблюдението на конструкцията, е била запитана за подобна възможност и за какъв период от време може да се случи.

Предполага се, че става въпрос за 4 или 5 дни, въпреки че решение към момента все още няма. По зрелищен начин, пред купища привърженици, бяха представени част от най-големите легенди на отбора като Кристиано Роналдо, Кака и Дейвид Бекъм.

Междувременно "белите" набелязаха и алтернатива на французина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички