Реал Мадрид поиска трансферна цел на Юнайтед, ако се провали с Мбапе това лято


Реал Мадрид поиска трансферна цел на Юнайтед, ако се провали с Мбапе това лято
Снимка: Getty Images

8464 0

Реал Мадрид е определил звездата на Байер Леверкузен Муса Диаби като потенциална опция, ако не привлече Килиан Мбапе.  Диаби е свързван силно и с трансфер в Манчестър Юнайтед.

Резервният план за Реал Мадрид

24-годишният Мбапе отново се очерта като основна цел за мадридчани, след като заяви, че няма намерение да удължава договора си с ПСЖ след 2024 г. Голяма е вероятността той да напусне за постоянно това лято, тъй като парижани не желаят да го загубят на безплатен трансфер следващото лято.

Смята се обаче, че обявената цена на французина от около 200 млн. евро милиона се оказва сериозна пречка за отбора на Карло Анчелоти. В резултат на това гигантите от Ла Лига са на лов за алтернативни цели.

Шокирани от цената

Според Daily Mail, Реал Мадрид се е насочил към Диаби през последните няколко седмици като алтернативна цел на Мбапе. Те обаче са били шокирани от обявената му цена от 65 милиона паунда.

24-годишният Диаби може да се окаже отлична алтернатива на Мбапе за реномирания испански клуб. Той има средно гол и асистенция във впечатляващия интервал от 125 минути в своя клуб през последните три сезона. Футболистът с девет мача за Франция е вкарал 49 гола и е направил 48 асистенции в 172 мача за Леверкузен досега. От друга страна Мбапе има поставен ултиматум от ПСЖ да реши за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички