"Жалко е, че Мбапе се държи така с ПСЖ, след като вече спечели 200-300 милиона"


"Жалко е, че Мбапе се държи така с ПСЖ, след като вече спечели 200-300 милиона"
Снимка: Getty Images/Guliver

2004 0

Бившият нападател Паоло Ди Канио разкритикува звездата на ПСЖ Килиан Мбапе заради поведението му в последно време. Наскоро френският национал разкритикува ръководството на своя клуб заради трансферната му политика, и не само.

Мбапе, който е свързван с трансфер в Реал Мадрид, заяви пред клубното ръководство, че няма да удължи договора си с тях, ще играе за ПСЖ през следващия сезон, но най-вероятно ще премине в испанския гранд като свободен агент след това.

"ПСЖ сам се постави в това положение, направи ситуацията достояние на световната общност. ПСЖ вече понесе това миналата година и сега Мбапе продължава да играе с тази карта.

Клубът трябва да минимизира щетите, колкото е възможно: да продаде Мбапе, ако той не иска да удължи договора си. Можем да говорим за грешките на ПСЖ, но аз мога безпристрастно да кажа, че тук има място за непристойно поведение на едно момче.

Мбапе се възползва от ситуацията миналата година, а сега иска да играе една година, а после да напусне като свободен агент, за да прави пари в Реал Мадрид. Жалко е, че Мбапе се държи така, след като вече е спечелил 200-300 милиона, дори ако всички са привлечени от парите. Все пак трябва да има и етика и уважение, те са безценни", коментира италианецът, цитиран от ilnapolista.it. Бивш директор в ПСЖ също застана срещу Мбапе, каза, че не е лидер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички