Мбапе и ПСЖ с дръзка намеса в борбата на Реал за Чуамени


Мбапе и ПСЖ с дръзка намеса в борбата на Реал за Чуамени
Снимка: Оф. сайт на ПСЖ

2630 0

Ново развитие търпи казуса около Реал Мадрид и трансферната им цел Орелиан Чуамени. Смяташе се, че французинът е сигурен за "белия балет", както се твърдеше и за Килиан Мбапе, но нещата почват да стават все по-несигурни.

Интересно, че в тази "несигурност" пръст има именно "младият шампион", който се е опитал да убеждава играча да предпочете парижани пред мадридчани. Информацията се съобщава от испанското издание на Goal, което излиза с още интересна информация в последните минути.

Медията съобщава, че Мбапе и Луис Кампос, който се очаква да заеме поста спортен директор на ПСЖ, са се свързали многократно с Чуамени и обкръжението му за да ги убеждават. От дълго време играчът на Монако иска да се присъедини към "белия балет", но "принцовете" имат още един силен коз, който се очаква да използват.

От Goal добавят, че катарските собственици са "объркали" трансфера на Чуамени в Реал, като са предложили много по-голяма сума за правата му. Това би бил нов изключително тежък удар по амбициите на Флорентино Перес и компания, но привържениците на новия европейски шампион остават позитивно настроени.

Самият футболист също говори пред френските медии за бъдещето си, а ето какво каза: "Всичкият този интерес не ме притеснява, защото това е позиция, на която винаги съм искал да бъда. Докато ме преследват най-добрите клубове, това означава, че се справям добре".

Вижте какво каза Бензема за коментара на Меси по негов адрес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички