Френският президент потвърди, че е имал разговори с Килиан Мбапе относно бъдещето на футболиста


Френският президент потвърди, че е имал разговори с Килиан Мбапе относно бъдещето на футболиста
Снимка: Getty Images

1985 0

С всеки изминал ден се появява нова и интересна информация около оставането на Килиан Мбапе в ПСЖ. Наскоро стана ясно, че френският президент Еманюел Макрон е говорил лично с футболиста и го е убедил да остане при парижани.

Президентът потвърди на пресконференция, че е посъветвал Мбапе да остане във френския гранд, като е смятал, че това ще е много добре за страната, както и за самия него.

"Никога не съм се намесвал, когато става дума за футболни трансфери. Подобно на всеки един гражданин, щом стане въпрос за играта, аз бих искал да виждам красив, печеливш футбол, както и да подкрепям любимия си отбор - Олимпик Марсилия, разбира се", заяви Макрон пред медиите.

"Истина е, че имах разговор с Килиан, преди да вземе своето финално решение. В разговора ни, напълно неформално, го посъветвах да остане във Франция, защото смятам, че това ще е най-добре за него", добави френският държавен глава.

В крайна сметка, изглежда, че Макрон е бил достатъчно убедителен. Килиан Мбапе подписа за още 3 години с ПСЖ и уби мечтите на испанския гранд Реал Мадрид, който силно желаеше да го привлече в редиците си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ влиза в битка с Реал Мадрид за френски полузащитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички