Мартин Георгиев тренира с първия отбор току преди Ел Класико с Реал Мадрид


Мартин Георгиев тренира с първия отбор току преди Ел Класико с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2674 0

Часове след като се появиха информации, че Мартин Георгиев напуска Барселона, той се появи на кадрите от клубната телевизия, които са заснети по време на днешната тренировка (17.03 - петък). Това значи, че той се готви с първия отбор на клуба - редом до най-големите звезди.

Припомняме, че още във вчерашния ден Венцеслав Стефанов успокои всички и заяви, че от първо лице (от треньор в Барселона) знае, че Георгиев ще остане в клуба. Едновременно с това Стефанов се нахвърли на испански журналист.

Георгиев тренира с най-добрите в Барселона не за първи път. Със сигурност обаче решението на Шави да го вземе на тренировка, и то преди толкова важен сблъсък с Реал Мадрид, е красноречиво.

Двубоят е от изключително значение, тъй като към момента каталунците водят с 9 точки пред актуалния шампион и кръвен враг Реал. Евентуална победа в Ел Класико почти със сигурност гарантира титлата за отбора.

Срещата между двата тима е в неделя, 19-и март, от 22:00 часа българско време. Ще можете да следите Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички