Marca: Конте не е сигурен за Реал Мадрид


Marca: Конте не е сигурен за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2115 0

Преговорите между Реал Мадрид и считаният за сигурен нов наставник Антонио Конте зациклиха, предаде Marca. Очаканията бяха още тази вечер италианецът да бъде обявен за нов наставник на "белия балет". 

Преговорите между Флорентино Перес и италианския наставник са се усложнили и специалистът вече не е единственото име, което се споменава за треньор на мадридчани. Според Mundo Deportivo кралският клуб ще трябва да плати 10 милиона евро, за да го убеди да подпише договор и да се откаже от компенсацията, която получава от Челси.

Конте е фаворит за наследник на Лопетеги, но настъпилото усложнение в преговорите между двете страни може да доведе в крайна сметка до назначаването на Сантиаго Солари. Не е изключено и друг треньор да поеме отбора. Сред другите възможности, които се дискутират са Роберто Мартинес и Гути.

По-рано днес излезе и интервю на бившата звезда на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, в което обяснява защо е решил да напусне в посока Ювентус. Той само потвърди всичко написано от медиите в Испания в последните няколко месеца

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички