Кристиано Роналдо най-сетне обяви истинската причина да напусне Реал Мадрид


Кристиано Роналдо най-сетне обяви истинската причина да напусне Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

15255 0

Кристиано Роналдо сподели в интервю за France Football истинската причина да напусне Реал Мадрид през лятото. Португалецът заяви, че е почувствал, че е ненужен от клуба и президента на "белите" Флорентино Перес, който е виждал в него единствено продукт, от който да прави пари.

"Почувствах, че вече не гледат в клуба на мен както в началото. През първите 4-5 години аз бях Кристиано Роналдо в Реал Мадрид – в последните години това се промени. Президентът на клуба ме гледаше с други очи – вече не бях незаменим в отбора", разкри нападетлят. Тези негови думи са потвърждение на всички спекулации през последните месеци, че именно Перес е основната причина да си тръгне. 

"Това ме накара да започна да мисля за напускане. Понякога гледах новините, където се казваше, че съм поискал да си тръгна. Това до някаква степен беше така, но истината е, че винаги имах чувството, че президентът не би застанал зад мен.

АНЧЕЛОТИ СЕ ШЕГУВА С РОНАЛДО: ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ГРЕШКА Е, ЧЕ ОТИДЕ В ЮВЕНТУС

Ако ставаше дума само за пари, щях да отида в Китай, където щях да печеля пет пъти повече, отколкото тук (в Ювентус) или в Реал. Не дойдох в Юве заради парите, в Реал печелих също толкова, ако не и повече. Разликата е, че Юве наистина ме искаха. Казаха ми го и го показаха ясно", продължи с откровенията мегазвездата на футбола.

Заедно с него европейският клубен шампион бе напуснат и от мениджъра Зинедин Зидан. Въпреки това Роналдо не отбеляза това като допълнителна причина за напускането си. "Решението ми да си тръгна не бе базирано на напускането на Зидан. Оттеглянето от треньорския пост само потвърди това, което вече си мислех за ситуацията в клуба и моето бъдеще", допълни той. Макар и далеч от Реал, това не пречи на Роналдо да чупи рекорд след рекорд и да записва нови постижения. Ето кое е едно от последните, което Меси не би настигнал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички