Конте вече си набеляза звезден играч, който ще доведе на "Сантиаго Бернабеу"


Конте вече си набеляза звезден играч, който ще доведе на "Сантиаго Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Guliver

2791 0

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте продължава да бъде основният "заподозрян" за треньорската позиция в състава на Реал Мадрид. Постът на селекционера на "белите" Хулен Лопетеги бе сериозно разклатен след серията от неубедителни резултати, а за негов заместник е сочен именно италианският специалист.

Бившият селекционер на Ювентус вече дори си е набелязал първия играч, който ще доведе на "Сантиаго Бернабеу". Ако Конте акостира в състава на "кралския" клуб, първата му покупка ще бъде голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба, твърди италианското издание "Calcio Mercato".

Пол Погба едва не напусна тима на "червените дяволи" през лятото, след като сериозен интерес към играча прояви друг испански колос - Барселона. През последните седмици обаче се заговори за сериозен интерес и от страна на бившия клуб на французина - Ювентус.

Антонио Конте познава добре работата на Погба именно от престоя на двамата в състава на "бианконерите", а според италианското издание наставникът вече е набелязал полузащитника като първия си трансфер начело на "белия балет".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички