Назначаването на Конте в Реал Мадрид затваря вратата за звезден трансфер


Назначаването на Конте в Реал Мадрид затваря вратата за звезден трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

2397 0

Медиите в Испания са убедени, че в следващите часове Реал Мадрид ще има нов треньор и това ще бъде италианеца Антонио Конте. Хулен Лопетеги не успя да се докаже в изминалите няколко месеца, а поражението от Барселона с 5:1 категорично подписа неговото уволнение. 

Според Marca обаче идването на Конте ще затвори вратата на Еден Азар към "белия балет". Италианският специалист бе начело на Челси, като първата година стана шампион във Висшата лига, но през втория сезон претърпя огромен провал, включително и в отношенията с футболистите си. Един от тях бе именно Азар. 

Не е тайна, че белгиецът иска да играе на "Сантяго Бернабеу" и дори няколко пъти сам призна това в свои изказвания. Назначаването на Конте обаче сериозно може да разклати тази възможност и да откаже Азар от Реал Мадрид. Друг играч от испанския тим, който бе под ръководството на Конте при лондончани е Тибо Куртоа. Не е ясно обаче двамата да са имали някакви сериозни преракания по време на престоя им на "Стамфорд Бридж".

Вече е ясно и кога ръководители на мадридския клуб ще имат среща, на която ще вземат решението. Ето кога се очаква да има потвърждение на всички слухове досега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички