Манчестър Сити е готов на всичко, за да привлече Лионел Меси


Манчестър Сити е готов на всичко, за да привлече Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2359 0

Заради тежкото положение в Барселона след гръмката загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен отново се заговори за бъдещето на Лионел Меси в каталунския клуб. Не веднъж или два пъти аржентинецът е бил спряган за трансфер далеч от "Камп Ноу", но до този момент нито една информация не се оказа вярна.

Поредната такава идва от Острова, където Mirror твърди, че Манчестър Сити вярва, че ще успее да привлече Меси. Изданието допълва, че собствениците на "гражданите" са готови да платят, каквото е нужно, за да си осигурят подписа на легендата на Барселона. Настоящата освобождаваща клауза на Меси е 701 млн. евро, но от "Камп Ноу" може и да я намалят заради лошата финансова ситуация, в която се намират.

Настоящото споразумение на аржентинеца е до 2021 година, като все още не са започнати разговори за нов договор. Още в часовете след загубата от баварците се появи информация в Испания, че Меси е готов да напусне Барселона. И има едно условие, което може да промени мнението му, а именно извънредни президентски избори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички