Бартомеу за предложения му от Стоичков Алфонсо Дейвис: Канадец? Не, благодаря!


Бартомеу за предложения му от Стоичков Алфонсо Дейвис: Канадец? Не, благодаря!

3022 0

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков е препоръчал на клуба да вземе младата звезда на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис, но не е бил чут. Камата се е обърнал към президента Хосеп Мария Бартомеу с препоръка да вземе защитника, преди той да отиде в германския гранд. Новината съобщи колегата на българина в "Univision" Луис Омар Тапиа в Туитър.

"Стоичков е разказал на Бартомеу за Дейвис няколко седмици преди играчът да се присъедини към Байерн. Хосеп отвърнал: "Той е канадец? Не, благодаря!", написа Тапиа след погрома на "баварците" над каталунския гранд с 8:2 в Шампионска лига.

В този мач 19-годишният Дейвис остана на терена 84 минути. Той се отличи с няколко отигравания и асистенция. Канадецът започна кариерата си в своята родина, играейки за Едмънтън Интернейшънълс. През 2019 година той бе привлечен от Байерн. А кой друг защитник предлага безуспешно Камата на Барселона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички