Ман Юнайтед, Челси, Ювентус и Байерн в битка за звезда на Барселона


Ман Юнайтед, Челси, Ювентус и Байерн в битка за звезда на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2609 0

Европейските грандове Байерн Мюнхен, Ювентус, Манчестър Юнайтед и Челси следят ситуацията около нападателя на Барселона Усман Дембеле, съобщава испанското издание Sport. Договорът на Дембеле на "Камп Ноу" е до лятото на 2022 година, а поне засега няма сигнали за желание на каталунците да го задържат.

Барселона привлече Дембеле през лятото на 2017-а, плащайки на Борусия Дортмунд внушителните 130 милиона евро. Оттогава насам обаче талантливото крило разочарова с представянето си, като в големи периоди отсъстваше заради контузии, а след това изявите му на терена не оправдаха първоначалните очаквания.

В последния двубой за Купата на Краля Дембеле изпусна дузпа за своя отбор след нелепо изпълнение, което допълнително нагнети напрежението около клуба. Предполага се, че Барселона ще се опита да го продаде през идното лято, когато реално ще е последната възможност на тима да прибере някаква значима сума от трансфера.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е "надцакал" Сити и Барселона за подписа на бразилски талант (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички