Барселона няма да обезщетява Сетиен: Не изпълнил обещанията си и не водил реално отбора


Барселона няма да обезщетява Сетиен: Не изпълнил обещанията си и не водил реално отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1225 0

От Барселона нямат намерение да плащат обезщетение на бившия си треньор Кике Сетиен. Ръководството на клуба смята, че той не е оправдал очакванията, не е имал нужната квалификация и го обвиняват, че не е изпълнил обещанието си по отношение на стила на игра и използването на млади футболисти от академията в първия тим.

Така отношенията между двете страни ще се решат в съда, съобщава радиостанция "Cadena Ser". От медията разполагат с писмо, което Барселона е изпратила до треньора на 15 септември, съобщавайки му за уволнението му. "Вие нямате лидерски качества. Всички наоколо имаха усещането, че отборът по време на мачове не е воден от вас, а от втория треньор", се казва в писмото на клуба.

Сетиен застана начело на каталунския гранд, когато тимът бе лидер в Ла Лига, но не успя да спечели титлата. При него Барселона отпадна от Купата на Краля в 1/4-финалите, а в Шампионска лига претърпя унизително поражение - 2:8 от байерн Мюнхен. Заради тези неща на "Камп ноу" смятат, че Сетиен не заслужава компенсация за уволнението си. А днес се появи информация, че двама от лидерите на Барселона не разговаряли със Сетиен в последните 2 месеца от престоя му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички