Манчестър Юнайтед надцака Сити и Барселона за бразилски талант


Манчестър Юнайтед надцака Сити и Барселона за бразилски талант
Снимка: Getty Images/Gulliver

3482 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е спечило трансферната битка за бразилския талант Габриел Верон, съобщава испанското издание Sport. Интерес към 18-годишния нападател проявяваха още Манчестър Сити и Барселона, но "червените дяволи" са надделяли в борбата за играча.

Верон вече има 33 изиграни мача за своя Палмейрас, в които е отбелязал осем попадения. Мнозина в неговата родина смятат, че го очаква светло бъдеще и тепърва ще разгръща пълния си потенциал. Юнайтед пък е в търсене на добър голмайстор, който да завършва атаките на отбора.

Специализираният портал за трансфери transfermarkt.com оценява Верон на 25 милиона евро. Футболистът може да се подвизава и на двата фланга на атаката, като според информациите има действащ контракт с Палмейрас до 2025 година.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед ще се опита да отмъкне голяма трансферна цел на Челси (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички