Майкъл Оуен за Джуд Белингам: Изпитва по-малко напрежение от работник във фабрика


Майкъл Оуен за Джуд Белингам: Изпитва по-малко напрежение от работник във фабрика
Снимка: Getty Images

615 0

Английската легенда Майкъл Оуен сподели впечатленията си от представянето на Джуд Белингам в Реал Мадрид. Бившият играч на Борусия Дортмунд прави фурор на "Бернабеу" и не се нуждаеше от никакво време за адаптация от пристигането си.

"Джуд е малко по-млад, отколкото бях аз, когато пристигнах в Испания. Не знам дали това е помощ или пречка. Той няма семейство, не се е установил, няма катаклизми извън терена, а и вече се мести веднъж - от Англия в Германия. За мен е напълно брилянтен. Харесва ми какво прави в Реал Мадрид и изглежда, че наистина се забавлява и е много лесно, когато всичко върви добре", заяви Оуен, който също има много успешен период в Испания.

С лекота преодолява напрежението

За Реал Мадрид в последните години непрестанно е спряган Килиан Мбапе. Но и миналото лято трансферът не се случи, а Белингам не показа ни най-малко притеснение, че има огромни очаквания върху себе си. И дори направи така, че да се забрави за френския национал.

"Говорим за Белингам, който е изключително талантлив. Има страхотно мислене и е изцяло прегърнал своя нов живот, нова култура, нови приятели, нова работа и просто се наслаждава на живота си. Няма как, например, 63 дни да изпитваш удоволствие от дадено нещо и на 64-тия да си каже, че няма да го правиш повече. Белингам е изключително способен. Според мен той изпитва по-малко напрежение от това, което прави от средностатистическия човек, който работи в дадена фабрика". А Реал Мадрид се готви за гостуване в "Ел Класико", като Барселона плаши съперника си със 100% успеваемост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички