100% успеваемост! Барселона плаши Реал Мадрид с отлична серия в новия си дом


100% успеваемост! Барселона плаши Реал Мадрид с отлична серия в новия си дом
Снимка: GettyImages

836 0

През този сезон Барселона играе домакинските си мачове на Олимпийския стадион заради реконструкцията, предприета на "Камп Ноу". Въпреки че това е далеч от истинския дом за каталунците, то отборът на Шави показва, че се чувства повече от комфортно във временния си домакински стадион.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

Отличната серия на Барселона

Барселона е изиграла седем мача на Олимпийския стадион досега през сезона и има 100% успеваемост. Шампионите победиха Кадис, Бетис, Селта Виго, Севиля и Атлетик  в двубои от Ла Лига, а Роял Антверп и Шахтьор Донецк бяха сразени в Шампионска лига.

Най-трудният им тест обаче предстои днес (събота) при гостуването на Реал Мадрид. "Лос Бланкос" спечели при последното си гостуване в каталунската столица, побеждавайки Барселона с 4:0 на "Камп Ноу" в реванша от полуфиналния си мач за Купата на Краля през април.

Барселона със сигурност ще се постарае да продължи рекорда си у дома този сезон, въпреки че Реал Мадрид ще направи всичко възможно да развали серията на големия си съперник. А кои са 2-те основополагащи причини двубоите между Реал и Барса да се наричат "Ел Класико" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички