СНИМКИ: Суарес празнува гола си срещу Барса с "обаждане", към Куман ли бе адресирано то?


СНИМКИ: Суарес празнува гола си срещу Барса с "обаждане", към Куман ли бе адресирано то?
Снимка: Getty Images

1741 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес помогна на тима си за победата над Барселона с 2:0 в дербито на кръга в Ла Лига. Той даде асистенция на Тома Лемар за първия гол и заби втория собственоръчно.

Уругваецът се опита да не празнува ярко попаденито във вратата на бившия си тим, за който игра от 2014 до 2020 година. Той обаче направи жест, имитирайки разговор по телефона и мнозина сметнаха, че по този начин е подиграл треньора на каталунците Роналд Куман.

Именно нидерландецът бе главен инициатор за раздялата на Барселона със Суарес. Наскоро нападателят заяви, че Куман му е обявил решението си да не разчита на него по телефона, което е било крайно обидно за уругваеца. По-късно обаче звездата на "дюшекчиите" отрече жестът му да е бил адресиран до бившия му треньор.

"Жестът ми не е адресиран до Куман, а до всички хора, които имат моя номер, защото той не се е променил. На шега обещах на децата си, че ще направя това", обясни Суарес. А ето как реагира Куман на неговия гол във вратата на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички