Суарес призна, че Куман го е третирал като дете в Барселона


Суарес призна, че Куман го е третирал като дете в Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

2077 0

Уругвайският нападател Луис Суарес говори открито за отношението към него от Роналд Куман по време на последните му дни в Барселона. Стрелецът коментира, че нидерландският наставник го е "третирал като дете".

Суарес призна, че са го карали да тренира на третия или четвъртия терен, като го е боляло от този факт.

“Напускането ми е комбинация от отношението на Куман и Бартомеу, казах го още миналия сезон. Що се отнася до треньора, мисля, че той би се държал по различен начин, ако имаше характер и авторитет. Ако беше казал, че не разчита на мен и в личен разговор да посочи конкретни причини, тогава добре. Но когато приключвам трансфера си в Атлетико, той ми казва, че ако не бъде завършен на следващия ден, ще разчита на мен за мача с Виляреал… Не го разбирам.

"Пращаше ме да тренирам на третия или четвъртия терен, сякаш съм на 15 години. Болеше ме, ядосвах се и често се прибирах разплакан вкъщи.

Никога не съм проявявал неуважение към него. Въпреки всичко тренирах, без да показвам недоволство. Защото съм професионалист. Търсех по-добро решение", откровен бе Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички