Лудост: Реал Мадрид е предложил 300 милиона за Неймар!


Лудост: Реал Мадрид е предложил 300 милиона за Неймар!
Снимка: Getty Images/Guliver

9058 0

Бившият мениджър на Неймар – Вагнер Рибейро, разкри в интервю за френския L’Equipe и разкри детайли около контракта на бразилеца с ПСЖ. Агентът призна, че Реал Мадрид е могъл да закупи играча, след като испанците са били склонни да платят 300 милиона евро.

„ПСЖ плати 222 милиона евро за Неймар, а отделно му дава 36 милиона на годишна база заплата. Абсолютно невъзможно е да откажеш подобна оферта”, каза Рибейро, който гарантира, че не е получил никаква комисионна по сделката между Барселона и ПСЖ.

„Пини Захави преговаряше с Антеро Енрике предходната година, откогато подготвяхме сделката. Запознах Насер Ал-Келайфи с бащата на Неймар, но само това. Не съм получил нищо нито от него, нито от Барселона. Не мога и да ги накарам”.

Вагнер Рибейро потвърди, че от Реал Мадрид са имали изключителен интерес да закупят Неймар. „Флорентино Перес беше готов да даде 300 милиона за него. Той ми го каза, но Насер отказа. Дори за милиард няма да се махне, ми каза той”, продължи Рибейро.

Мениджърът акцентира, че няма клуб на земята, който да може да осигури това, което Неймар получава в този момент в Париж. „Ако ПСЖ побеждава и отборът играе добре, Неймар няма да иска да се махне от Франция. Този сезон ПСЖ ще спечели Шампионската лига, а Неймар – Златната топка”, прогнозира Рибейро. А какво наказание "лепна" ПСЖ на бразилеца, четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички