Почетино: Бяхме в трудна позиция срещу най-добрия отбор в Европа


Почетино: Бяхме в трудна позиция срещу най-добрия отбор в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1278 0

Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино засипа с похвали своите играчи след победата над Байерн Мюнхен с 3:2 като гост в първи четвъртфинален сблъсък от Шампионска лига. Парижани стигнаха до успеха на "Алианц Арена" след два гола на Килиан Мбапе и един на Маркиньос, но всичко ще се реши в реванша след седмица.

"Доволен съм от резултата и поведението на отбора, който бе в една трудна позиция срещу най-добрия отбор в Европа. Трябва да поздравя играчите за тяхната жертвоготовност. Искаме да повторим това представяне след седмица", заяви аржентинецът след успеха в Мюнхен.

"Победата се дължи на играчите, те са главните протагонисти, техните качества трябва да бъдат отбелязани. Все още ни остава втори мач, още 90 минути. Резултатът от първия мач е добър, но знаем, че реваншът ще е труден. Това е съвсем различен резултат от онзи срещу Барселона, тук предимството ни е минимално. Надяваме се на реванша да се представим по-добре, отколкото на реванша с Барселона, това е нашето желание", допълни Почетино.

На осминафиналите в Шампионска лига този сезон ПСЖ победи Барселона с 4:1 като гост, но на реванша в Париж двата тима завършиха наравно 1:1. Вторият мач между ПСЖ и Байерн ще се играе във вторник, 13 април от 22:00 часа българско време. По-рано звездата на ПСЖ Килиан Мбапе заплаши клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички