От Тотнъм влизат в разговори с Барселона за привличането на Мемфис Депай


От Тотнъм влизат в разговори с Барселона за привличането на Мемфис Депай
Снимка: Getty Images

1733 0

Тотнъм  ще цели да подпише с нежелания в Барселона Мемфис Депай. 29-годишният нидерландец не се радва на игрово време, след идването на Шави начело на каталунците.

От Лондон вече са отправили оферта към ръководството на "блаугранас" за Депай, съобщава испанският журналист Жерар Ромеро. Нидерландският национал акостира в Каталуния миналото лято като свободен агент, обединявайки сили с вече бившия мендижър на Барса и ментор на Депай Роналд Куман. След травма в сухожилието и уволнението на Куман обаче крилото не се получава исканите от него игрови минути.

Антонио Конте ще се опита да подсили офанзивната си мощ с Депай, след като бъдещето на Хари Кейн все още не е сигурно. Според много източници, сънародникът на Депай, Стивън Бергвайн също може да си тръгне от „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

Идването на Депай вероятно ще успее да разреши проблемите на „шпорите“ в атака, след като до момента те са вторият отбор с най-малко голове сред топ 6 във Висшата лига. На този етап през сезона той е отбелязал 10 попадения в 20 участия в Ла Лига, а започна сезона в Испания ударно, намирайки мрежата 8 пъти в първите си 15 мача, добавяйки и 2 асистенции.

В същото време Барселона са влезли в контакт с Тотнъм за юноша на Реал Мадрид, който играе в английската Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички