Любопитно: Босът на Атлетико се застъпи за Барселона по случая "Негрейра"


Любопитно: Босът на Атлетико се застъпи за Барселона по случая "Негрейра"
Снимка: Getty Images

1191 0

Президентът на Атлетико (Мадрид) Енрике Сересо коментира скандала, в който бе забъркан Барселона, или т.нар. "случай Негрейра". Испанецът се застъпи за конкурентният клуб, който този уикенд победи "дюшекчиите" в дерби от кръга в Ла Лига.

"Знам само това, което и Вие, и докато нещо не се докаже, всичко ще си остане спекулация. Занимавам се с футбол от 35 години и никога не съм чувствал, чувал или мислил, че е възможно да се подкупи съдия. Много е трудно да си купиш мач", заяви Сересо в интервю за "Pozuelo IN".

"Не разбирам как можеш да подкупиш съдия. За първи път чувам за това. Не съм почувствал нищо подозрително нито в мачовете срещу Барселона, нито срещу някой друг съперник", категоричен е босът на "дюшекчиите".

Както е известно, през месец март Барселона беше обвинен в корупция, заради плащания към бившия вицепрезидент на съдийската комисия в Испания Хосе Мария Енрикес Негрейра. Не така се отнесе към скандала Реал Мадрид и това развали отношенията им с Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички