Любо Пенев е можел да поеме Валенсия, щял да поиска Суарес в отбора си


Любо Пенев е можел да поеме Валенсия, щял да поиска Суарес в отбора си
Снимка: принтскрийн

1147 0

Любослав Пенев е можел да стане наставник на бившия си отбор Валенсия. Това разкри самият той пред "Радио Марка", като посочи и кой звезден футболист щеше да поиска в тима си - Луис Суарес. Пенев е водил разговори с бившия президент на Валенсия Амадео Салво (2013-2015 г.) за треньорската работа, но в крайна сметка не получава поста. През 2017 г. Пенев беше назначен за няколко месеца на работа в дублиращия отбор на Валенсия.

"Преди доста години обсъждахме редица неща с Амадео. Включително и възможността да поема Валенсия, но това е друга история. Тогава, ако ме бяха назначили за треньор, едно от попълненията, които щях да поискам, беше Луис Суарес. Още тогава той беше лидер и аз щях да пожелая този войн", заяви Пенев.

"Но това беше преди много години, нещата се развиха различно, а той отиде в Барселона. Диего Симеоне отлично знае какво прави. От доста време е в Атлетико и записа много важни резултати. Направи голям трансфер, мисля, че Суарес ще даде много на Атлетико. Познавайки стила на Чоло, сблъсъкът с Барселона ще е интересен", добави още той.

ОЩЕ: Стоичков говори за Куман, би ли изгонил Суарес и кой ще спечели Ла Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички