В Испания обърнаха внимание на Пенев, откривателя на Феран Торес


В Испания обърнаха внимание на Пенев, откривателя на Феран Торес

396 0

В Испания са възхитени от играта на Феран Торес, който отбеляза три гола във вратата на Германия. И по този повод от Marca се сетиха за Любослав Пенев, който дава път на играча в испанския футбол. Пенев е треньор на втория отбор на Валенсия, когато започва да пуска нападателя в игра.

"Обичам Феран, той е естествено развитие на нещата и заслужава всичко, което му се случва. Във Валенсия започна да изпъква много бързо, той е скромно момче, образовано и нетърпеливо да тренира. Все още има много работа пред него", сподели Пенев.

Относно тръгването на Феран от Валенсия: "Нека попитат клуба защо са го пуснали и кой отговаря за това. Днешната Валенсия не е тази, която феновете и градът заслужават, ако клубът остави важни играчи да избягат, няма как да се мери с големите. Трябва да се намери адекватен бюджет, така че този отбор да е сред първите. Ако Валенсия иска да бъде на върха, трябва да работи по различен начин и с други хора". Феран Торес премина от Валенсия в Манчестър Сити през лятото, като "гражданите" платиха около 23 милиона за правата му.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама