Любослав Пенев и шестима футболисти на Царско село с коронавирус


Любослав Пенев и шестима футболисти на Царско село с коронавирус
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1253 0

Треньорът на Царско село Любослав Пенев и шестима футболисти на клуба са с коронавирус. Това съобщи официалният сайт на тима. Освен Пенев и футболистите още един служител на "царете" е дал положителна проба. Припомняме, че Пенев не ръководи двубоя на своя тим срещу ЦСКА, като се появи информация, че не се е почувствал добре.

Ето какво написаха от Царско село:

В началото на месец ноември ФК Царско село проведе регулярни PCR тестове за COVID-19 на всички свои футболисти, треньори и обслужващ персонал. Тестовете се правят на база протокола изготвен и приет от Медицинската комисия към БФС.

Бихме искали да информираме футболната общественост, че шестима футболисти от представителния отбор са с положителен тест за COVID-19 (Андерсон, Янис Геролему, Луис Педро, Дилан Мертенс, Густаво Карбониери и Ивайло Марков).

С позитивни тестове са още още старши треньорът Любослав Пенев и още един служител на клуба. Всички лица, дали положителни резултат, са поставени под карантина.

Според протоколите на БФС, Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването всички футболисти, треньори и обслужващ персонал ще бъдат подложени на нови PCR тестове, за да може отборът да продължи безпроблемно тренировъчен процес и участие в първенството".

Припомняме, че има слухове, които пращат Любослав Пенев обратно в ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички