Лопетеги разкри кога Бейл се завръща в игра


Лопетеги разкри кога Бейл се завръща в игра
Снимка: Guliver/GettyImages

754 0

Хулен Лопетеги заяви на пресконференция преди мача на Реал Мадрид срещу Алавес, че Гарет Бейл е здрав и готов за срещата. "Белите" ще излязат на терена в опит да прекъснат головата си суша от три двубоя.

Те се провалиха да намерят мрежата срещу Севиля (0:3), Атлетико Мадрид (0:0) и ЦСКА Москва (0:1). Бейл излезе на почивката на мача с Атлетико и не пътува с отбора за Москва, но контузията му не е тежка и той ще бъде на линия. "Той е добре и тренира отлично", похвали се Лопетеги.

Европейските шампиони са на върха в Ла Лига с равен брой точки с Барселона, но беззъбата игра в атака изглежда като проблем на отбора. Контузиите на Бейл и Иско, както и на Марсело и Карвахал са причина за липсата на креативност в атакуващ план.

ЛОПЕТЕГИ ПОЛУЧИ УЛТИМАТУМ ЗА УВОЛНЕНИЕ

За първи път от началото на сезона липсата на Кристиано Роналдо в нападение се усеща на "Бернабеу". "Ние сме уверени, че ще превъзмогнем проблемите, но има и положителни неща. Делим първото място в групата ни в ШЛ и съм уверен, че ще се върнем обратно на победния път. Лопетеги засегна и темата с контузиите, като заяви, че Марсело и Карвахал ще отсъстват "няколко седмици". Очаква се Начо да стартира отново като ляв бек докато отдясно най-вероятно ще се изявява Одриозола.

Какви са основните фактори за лошото представяне на Реал Мадрид можете да прочетете в този анализ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички