Ас на Реал Мадрид аут за "Ел Класико"


Ас на Реал Мадрид аут за "Ел Класико"
Снимка: Guliver/GettyImages

1416 0

Поредните лоши новини сполетяха Реал Мадрид. След ужасната серия от 3 поредни мача без победа и без отбелязан гол, поредната контузия притесни сериозно новия наставник на тима Хулен Лопетеги. До средата на декември той няма да може да използва титулярния десен бранител на "кралете" Даниел Карвахал, който получи травма по време на мача с ЦСКА Москва в Шампионска лига.

Травмата е в прасеца, като се налага почивка от минимум 6 седмици, а от "Марка" прогнозират, че той може да се завърне едва в средата на декември. По този начин той със сигурност пропуска част от най-важните мачове на тима през сезона, включително и първото "Ел Класико" за сезона в края на октомври.

Това е поредният удар по тима, който остана без Иско и Марсело. Те поне се очаква да се върнат след паузата за изиграване на мачовете на националните отбори в различните международни турнири. Гарет Бейл също имаше травма, но тя не е сериозна и се очаква той да играе през уикенда. С проблеми са и други звезди на "белия балет", но всички извън Иско, Марсело и Карвахал се очаква да са на линия за гостуването на Алавес. Междувременно може да се запознаете с 5 фактора за трагичното представяне на Реал Мадрид в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички