Хулен Лопетеги получи ултиматум за уволнение


Хулен Лопетеги получи ултиматум за уволнение
Снимка: Getty Images/Gulliver

2520 0

В близко време треньорът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги може да бъде уволнен, твърди "Mundo Deportivo". Под негово ръководство отборът е в серия от 3 мача без победа и без отбелязан гол и заради това членовете на Борда на директорите на "Кралския клуб" притискат президента Флорентино Перес да уволни испанския треньор.

Първоначално Лопетеги е бил получил зелена светлина за действие до края на октомври, когато е първото за сезона Ел Класико срещу Барселона. Някои колеги на Перес обаче, виждайки, че сезонът на Реал се изплъзва, го притискат да вземе решение възможно най-бързо. Така, ако Реал не победи Алавес в събота в първенството, Лопетеги може да бъде уволнен.

РЕАЛ МАДРИД РАЗВАЛИ СЕРИЯ ОТ 29 МАЧА, В КОИТО НЕИЗМЕННО БЕЛЕЖИ В ШЛ

При новия си треньор "Белия балет" показва много слаба успеваемост в противниковата врата - 1 гол за последните 82 удара към вратата) и не е спечелил нито един важен мач. Освен това на стадиона бе установен рекорд по ниска посещаемост за последните девет години. Отборът прекъсна серия от 29 последователни мача в Шампионска лига, в които обезателно бележи и загуби от не толкова претенциозен противник в любимия си турнир. Нищо чудно, че търпението на Борда на директорите върви към изчерпване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички