Лионел Меси защитил Куман и влязъл в конфликт с ръководител на Севиля след мача


Лионел Меси защитил Куман и влязъл в конфликт с ръководител на Севиля след мача
Снимка: Getty Images/Guliver

5634 0

Барселона осъществи добър обрат срещу Севиля на полуфиналите за Купата на Краля и ще играе във финалния сблъсък за трофея. Сблъсъкът предложи много емоции, а фактът, че двата тима се изправиха цели 3 пъти за 20 дни (веднъж и в Ла Лига) нажежи отношенията им.

Още след първата среща, спечелена от андалусииците с 2:0, спортният им директор Мончи нарече наставника на Барселона Роналд Куман "плачещо бебе" заради претенциите на нидерландеца към рефера. А след като бе постигнат обрат, голямата звезда на каталунците Лионел Меси отвърна на това.

"Мончи, сега не казваш нищо, а?" - се обърнал аржентинецът към него в тунела след края на срещата. Освен това, Меси влязъл в размяна на реплики и с друг от Севиля, чието име обаче "Марка" не посочва. "Винаги печелите по един и същи начин" - казал той на Меси, визирайки съдийска помощ, а аржентинецът отвърнал: "Ще се прибереш гневен вкъщи днес".

На финала за Купата на Краля Барселона ще се изправи срещу Атлетик Билбао. Така ще се стигне и до историческия момент, в който Билбао играе два финала за един и същи турнир в рамките на две седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички