Лионел Меси и Суарес отново в един отбор, но през 2022 г., ето къде


Лионел Меси и Суарес отново в един отбор, но през 2022 г., ето къде
Снимка: Getty Images/Guliver

4318 0

През последните години има слухове за Лионел Меси, който в бъдеще може да се премести в САЩ, за да играе в МЛС, което той самият потвърди по време на скорошно интервю. След трансфера на Луис Суарес в Атлетико Мадрид, двамата играчи са планирали да се обединят отново в САЩ, като Интер Маями е фаворитът, за да ги събере отново на терена.

Според радио "Каталуния" Меси и Суарес са готови да участват отново в един отбор, а Интер Маями, собственост на Дейвид Бекъм, изглежда е идеалната дестинация. В гореспоменатото интервю с Жорди Еволе за LaSexta капитанът на Барселона изрази желанието си един ден да играе в САЩ. "Винаги съм казвал, че бих искал да изживея лигата на Съединените щати, но все още не", каза Меси.

Суарес вече е свързан с Интер Маями, но уругвайският национал реши миналото лято да продължи кариерата си за още няколко години в Европа. Договорът му с Атлетико приключва през 2022 г., когато той ще навърши 35 години, а сделката на Меси с Барселона е до следващия юни.

Въпреки че бъдещето на аржентинеца в "Блауграна" остава несигурно, Меси подчерта, че е готов да играе футбол на най-високо ниво още няколко сезона. След последните информации за съвместните му планове със Суарес, капитанът на Барселона може да търси преминаване към МЛС през 2022 или дори 2023.

А как Меси отговори на изказванията на Неймар, че отново ще играят заедно - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички