Лео Меси: Имам нужда от психолог, но не отивам при него


Лео Меси: Имам нужда от психолог, но не отивам при него
Снимка: Instagram

3799 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси призна, че по време на страхотната си кариера неведнъж е изпитвал нуждата да посети психолог. Той дори е бил съветван от свой много близък човек да го направи. Аржентинската звезда коментира дали статусът на най-добър футболист в света предизвиква безпокойство у него.

"Не, защото не го виждам по този начин. Аз не играя, за да се говори за мен. Играя, за да побеждавам, да дам максимума за отбора и да направя всичко възможно във всеки мач, а не да се показвам и да казвам, че съм най-добрият", заяви нападателят пред "La Sexta".

"Трябваше да отида на психолог, но така и не отидох. Не знам защо. Трудно ми е да направя тази крачка, въпреки че разбирам, че имам нужда от психолог. Антонела много пъти настояваше да отида, че това е необходимост. Аз съм човек, който задържа всичко в себе си и не споделя. Никога не споделям. Знам, че имам нужда от това за ежедневието си. Психолог би ми бил от полза, но не отивам при него", допълни Меси. А каква е мечтата му, която разбира, че не може да сбъдне, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички