Изгонените Роберт Левандовски и Жерар Пике се забавляваха от съблекалнята на Барселона (СНИМКА)


Изгонените Роберт Левандовски и Жерар Пике се забавляваха от съблекалнята на Барселона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4597 0

Барселона претърпя може би един от най-големите си катарзиси от началото на сезона по време на гостуването на Осасуна в междинен кръг от Ла лига. 

Домакините поведоха на каталунците още в първите минути на срещата, а още преди края на полувремето Робер Левандовски бе пратен под душовете за втори жълт и респективно червен картон. 

Няколко минути по-късно Жерар Пике, за когото това бе и последния мач с екипа на Барселона, го последва, след като се скара със съдията точно по темата с изгонването на поляка. Централният защитник получи директен червен картон заради ужасни обиди по адрес съдията на полувремето

В край на сметка, младият състав на каталунците си свърши перфектно работата и успя да обърне резултата в своя полза, а "Отбор червен картон" побърза да качи снимка от съблекалнята след срещата с надпис: "Поздравления, Барселона. Чудесна работа по терена!".

Фотосът, на който Левандовски и Пике са се ухилили до уши веднага предизвика вълна от коментари, а най-колоритните може да видите тук: 

" Двете лоши момчета, когато се срещнат в тоалетната, след като са изгонени от час", описанието, което фен даде на снимката.

" Изпратете тази снимка на съдията", призовава друг фен

И все пак имаше и такива, на които определено не им се стори смешно, още повече предвид, че Барселона се измъкна на косъм от това да загуби точки. Ние също се съмняваме, че снимката щеше да бъде публикувана, ако отборът на Шави някак си по чудо не бе успял да спечели двубоя срещу Осасуна. Жерар Пике пък успя да изравни негативен рекорд на Христо Стоичков в последния си мач за Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички