Грозните псувни към съдията, заради които Пике бе изгонен


Грозните псувни към съдията, заради които Пике бе изгонен
Снимка: Getty Images

2748 0

Легендарният бранител на Барселона Жерар Пике прекрати знаковата си кариера при каталунците по грозен начин. Защитникът бе резерва при победата над Осасуна, но получи червен картон от съдията заради непристойни реплики на полувремето.

Пике видимо не бе доволен от изгонването на Роберт Левандовски през първото полувреме, а на почивката, докато двата тима се прибираха към съблекалните, испанецът потърси сметка от главния рефер Жил Мансано. В протоколите след мача Мансано е описал и какво точно му е казал Пике.

Пике първо казал на Мансано, че е съдията, който ощетява Барселона най-много. "Видя ли в каква безизходица ни постави? Ти си съдията, който ни ощетява най-много", каза Пике. А след това отправил грозни псувни по адрес на майката на Мансано, които в по-мек превод на български звучат така: "Това е шиб*н срам, да се изходя на проституиращата ти майка!" 

След мача Шави призна, че ако Пике не бе изгонен на почивката, то той е щя да се появи в игра първи през второто полувреме. Журналистът на ESPN Сид Уоу написа в Туитър, че това на практика са последните думи на Пике като футболист. Ако кариерата му бе продължила, той вероятно щеше да отнесе наказание от шест мача.

С червения си картон Пике изравни антирекорд на Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички