"Повече от един" - Жоан Лапорта зарадва феновете на Барселона, готви още трансфер


"Повече от един" - Жоан Лапорта зарадва феновете на Барселона, готви още трансфер
Снимка: Getty Images

2784 0

Жоан Лапорта използва обичайния си ентусиазъм, за да събере привърженици преди мача на Барселона срещу Виляреал, като обеща още трансфери. Въпреки че Барса се бореше с притесненията за финансов феърплей през цялото лято, Лапорта е уверен, че вече са в състояние да придобият повече играчи преди затварянето на пазара.

Жоао Кансело от Манчестър Сити и Жоао Феликс от Атлетико Мадрид бяха силно свързвани с каталунците през последните няколко седмици, като Ансу Фати и Маркос Алонсо бяха рекламирани с потенциално преместване от Барса.

Лапорта отново въодушеви феновете на Барселона

При въпрос за Феликс, Лапорта каза на Movistar: "Трябва да попитате Деко. Имаме марж на заплатата за трансфери в последния момент, повече от един, и работим върху това. Ансу е невероятен, всички сме влюбени. Решението на Шави беше да го привлече и той е просто още един член на отбора, който искаме да подобрим. Ние сме много щастливи, че той все още е с нас."

Увереността и способността на Лапорта да сплотява феновете му помогнаха през неговия мандат въпреки продължаващите финансови затруднения на клуба. Очаква се Кансело да се присъедини към клуба под наем за цял сезон, докато Барса е готова да предложи Фати като част от сделката за привличането на Феликс. По-рано пък стана ясно, че заради Шави се е провалило завръщането на Неймар в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички