Лео Меси не е говорил с Барселона за потенциално завръщане


Лео Меси не е говорил с Барселона за потенциално завръщане
Снимка: Getty Images

2053 0

Лионел Меси не е водил разговори с Барселона за възможно завръщане на „Камп Ноу“ до този момент. Спекулациите около бъдещето на аржентинеца не стихват, който напусна „блаугранас“ през лятото на 2021-а и подсили френския гранд Пари Сен Жармен.

Меси не успя да се зарадва на силен първи сезон в ПСЖ и има още една година по своя договор с клуба от френската столица. Французите и аржентинеца са се разбрали все пак той да играе при тях до 2024-а година, но той няма да продължи кариерата си в Лига 1.

вицепрезидентът на Барселона Едуард Ромеу наскоро наля още „масло в огъня“, казвайки, че е възможно Меси да се завърне в Испания, за да облече отново фланелката на каталунците.

Испанските медии обаче твърдят, че към този момент Меси и антуражът му не са водили разговори с шефовете на Барса за завръщане, като футболистът дори е запазил хладнокръвие при появилите се информации.

За да стане този трансфер обаче Барселона задължително трябва да се освободи с част от високоплатените си футболисти, за да освободи място за друга голяма заплата, като Серхио Бускетс, Жерар Пике и Жорди Алба по всяка вероятност ще се разделят с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички