Тежък удар по Барселона от финансово естество след раздялата с Лео Меси


Тежък удар по Барселона от финансово естество след раздялата с Лео Меси
Снимка: Getty Images

11903 0

Барселона тепърва ще усеща големите щети от тежката раздяла с Лионел Меси. Както е известно, аржентинската звезда прие оферта от Пари Сен Жермен и ще заиграе във френския колос. Привържениците на „лос кулес” обаче трудно успяват да понесат новината, която шокира целия свят.

Напускането на Меси направи така, че феновете на Барса са напълно незаинтересовани към кампанията на любимия си отбор. Към този момент са продадени едва 15,820 билета за първия мач от сезона в Ла Лига срещу Реал Сосиедад. На трибуните на „Камп Ноу” пък могат да присъстват до 30 хиляди човека заради рестрикциите за COVID-19.

Това е първият мач, в който феновете могат да се завърнат на стадиона от 17 месеца насам и е показателно какво е настроението сред хората след напускането на славния №10.

За последно Барса игра пред публика срещу Реал Сосиедад на 7-и март 2020-а година, когато тимът победи с 1:0 след гол от дузпа… на Лионел Меси.

При абонаментните карти ситуацията е, че Барса е продал 83,500, но едва 15,820 са подали молба за билет за мача със Сосиедад.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички