Лео Меси има само едно желание към Барселона, за да се завърне на "Камп Ноу"


Лео Меси има само едно желание към Барселона, за да се завърне на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

7512 0

Завръщането на Лионел Меси в Барселона изглежда по-близо от всякога. Аржентинецът обаче е поставил важно условие на управата на клуба. преди да се завърне на "Камп Ноу".

Легендата на Барселона е пожелал "блаугранас" да инвестира сума и да си осигури услугите на сънародника на Меси Родриго Де Пол, който в момента защитава цветовете на Атлетико Мадрид, твърди "El Chiringuito".

Мнозина смятат, че двамата сънародници са изключително близки, тъй като в последно време се появиха много видеа и кадри от мачове, на които можеше да се види как Родриго Де Пол не се "отлепя" от Бълхата, следейки го навсякъде.

Родриго Де пол бе ключова част от отбора на "Ла Албиселесте", който триумфира по изключително драматичен начин на Световното първенство в Катар през изминалата година, побеждавайки Франция на финала след изпълнение на дузпи.

Има най-различни информации, че президентът на Барса Жоан Лапорта, както и представители на Меси продължават да водят преговори за евентуалното му завръщане. Смята се, че управникът на "Камп Ноу" е готов да предложи договор на Меси, който да ми осигурява около 10 милиона на сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барса не спира да се дъни без Меси в едно отношение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички