Лео Меси или Кристиано Роналдо? Лука Модрич с избор, който няма да се хареса на бившия му съотборник


Лео Меси или Кристиано Роналдо? Лука Модрич с избор, който няма да се хареса на бившия му съотборник
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2730 0

Легендата на Реал Мадрид - Лука Модрич, е поредният, отговорил на вечния въпрос във футбола, съпоставящ величието на двамата най-големи футболисти в новата история - Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Изненадващо или не, хърватският полузащитник избра аржентинския голмайстор пред бившия си съотборник и приятел Роналдо. Мнението си той сподели още по време на Световното първенство в Катар, на което триумфира именно Меси, но думите му не намериха място на заглавните страници, тъй като емоциите от Мондиала бяха обзели всички.

И Хърватия опита от величието на Меси

Родината на Модрич се изправи срещу Меси и компания в полуфиналите на турнира, за да изпита класата и жаждата им за триумф. "Гаусочите" победиха класически с 3:0, а именно Лео блесна с гол и страхотна асистенция. След последния съдийски сигнал халфът поздрави Меси, определяйки го като най-великия в историята.

"Надявам се, че ще спечели това Световно първенство, той е най-добрият играч в историята и го заслужава. Изиграва страхотен мондиал, показва качеството и величието си всеки мач", казва тогава пред медиите Лука Модрич.

Какво сториха Роналдо и Португалия?

Малко по-късно Аржентина триумфира, докато Португалия с Роналдо бе елиминирана изненадващо от Мароко в 1/4 финалите. Бившият ас на Реал Мадрид влезе като резерва, но така и не съумя да помогне на "мореплавателите". Малко по-късно той се присъедини към Ал Насър, където скоро очакват и самия Модрич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички